facebook tracking

Framtidens rekrytering - fast nu

Nytänkande, mobilanpassat och effektivt!

Vår digitaliserade rekryteringsmetod får både företag och kandidater att visa sin fulla potential!​

Attraktiva annonser

Vi hjälper er att synas på rätt sätt!

Låt oss hjälpa till med ert employer brand under rekryteringsprocessen med ert företags profilering i fokus. Genom fotomaterial visar vi upp ert arbetsgivarvarumärke och låter kandidater känna hur det är att arbeta hos er.

Kandidatupplevelse i världsklass - det är vårt motto

Vi skräddarsyr ansökningsformuläret inför varje ny process. Majoriteten ser jobbet via sin mobiltelefon, vi ser till att inte tappa toppkandidater på grund av en svår ansökningsprocess.  Det ska vara enkelt och kvalitativt att söka sitt drömjobb! Vi ser CV som ett komplement, inte som den primära källan till kandidatens kapacitet. 

Ansökan direkt i mobilen

Chattsupport på annonsen, mobilanpassade ansökningar med enkla, kvalitativa frågor som verkligen ger resultat, videoansökan direkt i telefonen. Allt skräddarsys utefter vilken profil ni vill stärka upp ert företag med - det är nutiden!

Sociala medier-annonsering

Självklart ser vi till att ni syns på de sidor där era potentiella medarbetare finns! Vi fångar både passiva och aktiva kandidater genom att annonsera både på jobbsajter och riktad annonsering på sociala medier. Vi har koll på statistiken och riktar marknadsföringen av tjänsten så vi når ut till dem som vi verkligen vill ska söka.  Superviktigt med rådande konkurrens!

Vi garanterar

Personlig service, hög kvalitet på våra tjänster och garanterat STORT engagemang!

Kompletta rekryteringar eller del i rekrytering.
Second opinion.
Konsultuthyrning, både på arbetarsidan och inom tjänstemannasektorn.
Kontakta oss

Vår filosofi:

Ett mål: Det ska vara ENKELT att söka sitt drömjobb! Våra kandidater kan fullgöra sin ansökan via mobil eller surfplatta.

För oss är kompetens viktigare än välskrivna CVn och personliga brev Vi har mobilanpassat och effektiviserat våra sökprocesser där vi utgår från kompetensbaserad rekrytering med frågeställningar eller case som våra kandidater får svara på. Vi har även möjliggjort videoansökningar för att förenkla det ytterligare. Detta gör att vi fångar upp kandidater som annars kanske inte skulle tagit sig tid att söka eller som inte har ett uppdaterat CV. Vi når både de unga nyfikna, som de äldre rutinerade.

Vi ser till att ni syns i rätt kanaler, på rätt sätt och på ert vis! Chattsupport på alla annonser för att inte gå miste om viktiga kandidater.

Hur gör vi för att attrahera rätt kandidater? Det är viktigt än någonsin att synas på rätt sätt och rätt platser. Därför ser vi alltid till att profilera och representera ert företag på bästa möjliga vis genom hela processen. Vi hjälper gärna till med fotomaterial från ert företag och stärker därigenom ert Employer brand. Statistik är viktigt! Vi tar reda på vilka olika medier och annonsplatser där just er eftersökta kompetens befinner sig. Därför kan vi hjälpa er med att synas där er nästa medarbetare finns.

Headhunting och kompletterande personlighetstester för att minimera risken för felrekrytering.

Att finna rätt är tidskrävande och kräver resurser Viss kompetens kan vara svår att finna och annonsering kanske inte räcker. Vi hjälper er med headhunting och personlighetstester för att ytterligare kvalitetssäkra och minimera risken för en felrekrytering.

En stor portion av engagemang, rekryteringsgarantier och personlig service. Vi finns lokalt på Höglandet.

Förvänta er vårt fulla engagemang! Wixeo är en liten byrå som värnar om en personlig kontakt med både kunder och konsulter och lägger in ett stort engagemang i att lösa ert företags personalbehov. Vi tar oss tid att förstå er verksamhet för att sedan kunna attrahera och rekrytera in rätt person till just ert företag. Våra processer är kostnadsfria om det är så att vi inte finner den kompetens ni söker och vill anställa - vi tar betalt först när vi levererat det ni vill ha!

Höglandets företag vänder sig till oss för att:

Få personlig service och kvalitetssäkra sina rekryteringar.
Synas på rätt sätt. Vi hjälper till med att marknadsföra er absolut viktigaste resurs - personalen! Alltid med er profilering i fokus.
För att vi har tänkt till hur man på bästa sätt attraherar ny kompetens till just vårt geografiska område.

Kontakta oss om ni behöver hjälp med att hitta er nästa stjärna!

Vi är Höglandets nya rekryteringsbyrå

Kontakta oss

Om Wixeo Consulting

Wixeo Consulting startades 2018 med mål om att vara den självklara samarbetspartnern till företag och kandidater för att stärka vårt näringsliv med rätt kompetens. 

Vi är en lokal rekryteringspartner som hjälper till vid rekryteringar och tillsättningar av tjänster inom mängder av branscher på Höglandet. Vi är en liten och personlig firma med det stora engagemanget som brinner för att behålla och locka eftertraktad kompetens till vårt geografiska område.

 

 

 

 

 

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor